Intră în dialog cu noi

Intră în dialog cu echipa Sindicatului "Spiru Haret" Bacău prin intermediul mijloacelor clasice sau moderne de comunicare. Îți punem la dispoziție paginile Facebook și Google+, numărul de fax și numărul de telefon, adresa poștală și adresa de email, totul pentru a veni în întâmpinarea ta și a ușura dialogul dintre noi.

Contactează-ne, așadar, pentru ați spune problemele,

pentru a ne trimite intrebări sau sugestii, folosindu-te de căile de comunicare pe care le vom expune mai jos.

• ne poți scrie o scrisoare sau ne poți vizita. Pentru a vedea adresa sediului SIndicatului Spiru Haret Bacă dă click aici.
  • ne poți trimite un fax sau ne poți da un telefon ori un SMS. Pentru a afla datele de contact dă click aici.
  • poți accesa aici pagina Facebook sau aici pagina Google+. Și prin intermediul acestor rețele sociale poți dialoga cu noi. Ține aproape.
  • poți să ne trimiți și un email la adresa de contact pe care o poți vizualiza aici.

Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de Sindicatul "Spiru Haret" Bacău și promitem că o să răspundem cât mai promt posibil mesajelor tale.