Mesajul de Crăciun 2015 al Sindicatului "Spiru Haret" Bacău

craciun 2015 sshb

Sindicatul "Spiru Haret" Bacău urează tuturor părinților, elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar, colaboratorilor și membrilor noștri, sărbători liniștite, iubire și pace sufletească.

Vă invităm să lăsăm, măcar de cateva ori pe an, spiritul sărbătorilor să ne învăluie cu magia sa și să ne lumineze calea. Să trăim sincer, cu bucurie și pace aceste zile sacre ale nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, când minunile sunt la tot pasul. Haideți să deschidem larg ochii și să vedem miracolul, să ne deschidem sufletele și să fim mai buni, sa îl primim așa cum se cuvine, dupa cum datina stramoșeasca ne invață de peste 2000 de ani.

Să aveți parte de un Crăciun binecuvântat alături de cei dragi!

Bacău,

24 decembrie 2015