Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucerelor de vacanță

______________________________

 

Către

UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT

În atenția: Doamnei/Domnului Director

Spre știință: Liderului grupei sindicale

Membrilor de sindicat

 

Stimați colegi,

 

După cum, desigur, cunoașteți, prin Ordonanţă de urgenţă nr. 46/2017 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, s-a reglementat acordarea, începând cu data de 1 iulie 2017, a unei singure indemnizaţii/prime de vacanţă, sub formă de VOUCHERE, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinaţie - art. I pct. 1 alin. (2) din O.U.G. nr. 46/2017.

În aceste condiții, vă rugăm să solicitați, în regim de urgență, autorităților locale finanțarea corespunzătoare în vederea acordării voucherelor de vacanță salariaților din unitate.

Vă rugăm să aveți în vedere și faptul că voucherele de vacanță de acordă de comun acord cu organizațiile sindicale legal constituite sau, în absența acestora, cu reprezentanții salariaților – art. I pct. 1 alin. (24) din O.U.G. nr. 46/2017.

Anexăm prezentei O.U.G. nr. 46/2017.

 

Cu stimă,

PREŞEDINTE

Prof. Ana-Maria VOICU

 

comunicare vaucere

Click aici pentru a citi circulara în întregime

Consultă și prevederile ordonanței voucerelor de vacanță (OUG 46/2017)

Add comment

Notă: Administratorul acestui site își rezervă dreptul de a modera, de a opri oricând de la publicare conținuturile care nu respectă regulile elementare de bun simț sau din oricare alte motive, implicit de a restricționa dreptul unor vizitatori de a posta comentarii.


Security code
Refresh