Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucerelor de vacanță

Către

UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT

În atenția: Doamnei/Domnului Director

Spre știință: Liderului grupei sindicale

Membrilor de sindicat

Stimați colegi,

După cum, desigur, cunoașteți, prin Ordonanţă de urgenţă nr. 46/2017 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, s-a reglementat acordarea, începând cu data de 1 iulie 2017, a unei singure indemnizaţii/prime de vacanţă, sub formă de VOUCHERE, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinaţie - art. I pct. 1 alin. (2) din O.U.G. nr. 46/2017.

În aceste condiții, vă rugăm să solicitați, în regim de urgență, autorităților locale finanțarea corespunzătoare în vederea acordării voucherelor de vacanță salariaților din unitate.

Vă rugăm să aveți în vedere și faptul că voucherele de vacanță de acordă de comun acord cu organizațiile sindicale legal constituite sau, în absența acestora, cu reprezentanții salariaților – art. I pct. 1 alin. (24) din O.U.G. nr. 46/2017.

Anexăm prezentei O.U.G. nr. 46/2017.

Cu stimă,

PREŞEDINTE

Prof. Ana-Maria VOICU

comunicare vaucere