Tu ce părere ai desre asta?

Societatea românească postdecembristă nu mai acordă învățământului importanța pe care acesta o merită. Motivele dezinteresului sunt multiple, dar efectele disprețului la adresa educației sunt vizibile la tot pasul, de la salariile mizerabile ale cadrelor didactice la tot mai des întâlnita lipsă de respect elementar de pe stradă. În plus, tinerii și clasa politică par a percepe școala drept un mare dușman. Am putea găsi o explicație pentru această atitudine?

Așteptăm părerea ta prin intermediul comentariilor. Dacă rezonezi cu acest mesaj, te rugăm să distribui acest link. În plus, dacă dai click pe imagine o vei putea vizualiza la o calitate de 3 ori mai bună.

Clarificări privind plata indemnizației de concediu

Deoarece au fost semnalate nenumărate probleme privind întârzierea nejustificată în unele unități de învâțământ a plății indemnizației de concediu, atragem atenția asupra faptului că legea este mai mult decât clară. Conform Codul muncii 2015 - Legea 53/2003, actualizată în mai 2015, angajatorul are obligația de a plăti indeminzația de concediu cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de începerea acestuia.

Iată ce spune legea: