Ministerul Educației și Cercetării Științifice reglementează, prin două ordine, modul în care membrii comisiilor pentru evaluările naționale și ai celor pentru admitere la liceu vor fi remunerați pentru activitatea depusă. Cele două documente sunt puse la dispoziția membrilor Sindicatului "Spiru Haret" Bacău pentru a fi consultate. Click pe cele două link-uri de mai jos.

Vezi aici ordinul privind modul de plată a personalului didactic care face parte din comisiile pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, pentru examenul național de bacalaureat și pentru examenele de absolvire/certificare a calificării profesionale pentru învățămâtul profesional, liceal și postliceal - sesiunile anului 2015.

Ordin privind modul de plată a personalului didactic care face parte din comisiile pentru organizarea și desfășurarea admiterii în învățămantul liceal de stat și în învățământul profesional de stat cu durată de trei ani, pentru anul școlar 2015-2016.

logo sindicatul spiru haret bacau

Comments

0 # Plata membrilor comisiilor pentru evaluările naționale și pentru admitere la liceu 2015www.healthraport.ro 2015-08-11 20:59
Intr-un final cineva a abordat tema intr-o maniera mai concreta, pacat ca asa de putin ai scris deoarece postarea ce citeste rapid.
Reply | Reply with quote | Quote