ÎN ATENȚIA MEMBRILOR

______________________________

 

...

Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucerelor de vacanță

Către Unitățile de Învățământ, în atenția Doamnei/Domnului director, spre știința liderilor și a membrilor Sindicatului „Spiru Haret“ Bacău [...]

citește circulara aici

 

 

Consultă prevederile ordonanței voucerelor de vacanță (OUG 46/2017)

 

Guvernul României a decis, prin intermediul ordonanței de urgență nr. 46 din 2017, că în perioada 1 iulie 2017 – 30 noiembrie 2018, autoritatile publice centrale si locale precum și companiile de stat la care statul este acționar majoritar au obligatia să acorde indemnizația sau prima de vacanță, sub formă de vouchere, in valoare de 1.450 de lei.

citește prevederile ordonanței aici

A apărut oferta de concediu pentru vara 2017

 Membrii Sindicatului „Spiru Haret“Bacău care doresc să achiziționeze bilete pentru concediul din acest an prin intermediul nostru sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. Cererile pentru biletele de concediu vor fi predate de către cei interesați liderului organizației Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din școala în care vă desfășurați activitatea.

Click aici pentru a putea consulta oferta

 

 

Hristos a Înviat!

Sindicatul "Spiru Haret" Bacău vă dorește sărbători Pascale [...]

citește anunțul aici

 

 

Luni, 09.01.2017 și marți, 10.01.2017, în toate școlile din județul Bacău cursurile sunt suspendate

Conform anunțului ISJ Bacău, în toate școlile din județul Bacău cursurile sunt suspentate în zilele de luni și marți.

citește anunțul aici

 

...

La mulți ani, stimați colegi!

      Mesajul Sindicatului "Spiru Haret" Bacău cu ocazia Anului Nou 2017.

citește mesajul aici

 

...


 În atenția liderilor de sindicat din unitățile de învățământ

Vă rugăm să descărcați, printați și oferiți spre completare, tuturor membrilor Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din unitatea dumneavoastră de învățământ, documentul de mai jos. Tabelul cuprinde un sondaj referitor la încheierea/neîncheierea situației școlare, boicotarea sau nu a examenelor de final de an școlar.

citește mai mult

...

   Vezi noua grilă de salarizare conform Ordonanței de Urgență nr. 20 din 8 iunie 2016

Ordonanța de urgență nr. 20 din 8 iunie 2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

citește aici

...

   A apărut oferta de concediu pentru vara 2016

 Membrii Sindicatului "Spiru Haret" Bacău care doresc să achiziționeze bilete pentru concediul din acest an prin intermediul nostru sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. Cererile pentru biletele de concediu vor fi predate de către cei interesați liderului organizației Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din școala în care vă desfășurați activitatea.

Click aici pentru a putea consulta oferta

...

  Reacția FSE "Spiru Haret" cu privire la criteriile de performanță propuse de

Ministerul Educației Naționale și Cercetării

Federația Sindicatelor din Educație Spiru Haret a luat act de materialul conținând criteriile de performanță [...]

citește mesajul aici

...

  La mulți ani, stimați colegi!

      Mesajul Sindicatului "Spiru Haret" Bacău cu ocazia Anului Nou 2016.

citește mesajul aici

...

  Mesajul de Crăciun 2015 al Sindicatului "Spiru Haret" Bacău

      Sindicatul "Spiru Haret" Bacău urează tuturor părinților, elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar, colaboratorilor și membrilor noștri, sărbători liniștite, iubire și pace sufletească. [...]

Citește mesajul aici

 ...

 Metodologia decontării cheltuielilor de navetă

     Hotărârea nr. 569/2015 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat a fost aprobată. Vă sugerăm să descarcați documentul .pdf și să consultăți documentul.

Vezi mai multe detalii aici

 

...

  Mesajul FSE "Spiru Haret" cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

      În momentul în care ai pășit pentru prima dată într-o sală de clasă și ai deschis catalogul, nu ai cum să nu fi simțit fluturi în stomac. Cu acea stare euforică nu te întâlnești a doua oară în viață.

Vezi mai multe detalii aici

 

...

Mesajul FSE "Spiru Haret" cu ocazia deschiderii anului școlar 2015-2016

      Dragi colegi,

      Acum, când vorba românească „Ai carte, ai parte!“ este luată în derâdere, noi, angajații din învățământ, suntem singurii care mai încercăm să ținem piept ignoranței, imposturii și inculturii. Într-o țară în care egoismul și narcisismul și nesimțirea se predau gratis în fiecare seară la TV, noi trebuie să demostrăm că educația este importantă.

Vezi mai multe detalii aici

 

...

 Tu ce zici de asta?

Te invităm să ne spui părerea ta aici.

Vezi mai multe detalii aici

 

...

Structura anului școlar 2015-2016

Conform ordinului Ministrului Educației și Cercetării Științifice nr. 4.496/2015, structura anului școlar 2015-2016 va fi următoarea:

Vezi mai multe detalii aici

 

...

  Comunicat FSE „Spiru Haret“ - 18 august 2015

FSE „Spiru Haret“solicită tratament nediferențiat pentru angajații din Învățământ și Sănătate

Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret“ salută decizia Guvernului de a majora salariile în sistemul sanitar din această toamnă și solicită ca de același tratament să beneficieze și angajații din învățământ. „În toate discursurile publice reprezentanții Guvernului au declarat că Educația și Sănătatea vor fi prioritare. 

Vezi mai multe detalii aici

 

...

 Proiect de Lege a Educației Naționale și a Statutului personalului didactic

      Îți propunem spre descărcare și consultare noul Proiect de Lege a Educației Naționale și a Statutului personalului didactic. Acest document a fost transmis de Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Senatului, comisie condusă de Ecaterina Andronescu, către sindicate.

Vezi mai multe detalii aici

...

 Clarificări privind plata indemnizației de concediu în învâțământ

      Deoarece au fost semnalate nenumărate probleme privind întârzierea nejustificată în unele unități de învâțământ a plății indemnizației de concediu, atragem atenția asupra faptului că legea este mai mult decât clară.

Vezi mai multe detalii aici

...

 Reglementări privind plata personalului didactic

care face parte din comisiile de examen și din comisiile pentru admitere la liceu

      Ministerul Educației și Cercetării Științifice reglementează, prin două ordine, modul în care membrii comisiilor pentru evaluările naționale și ai celor pentru admitere la liceu vor fi remunerați pentru activitatea depusă.

Vezi mai multe detalii aici

...

Informare FSE "Spiru Haret" 22 iunie 2015 - Comisie de dialog social  MECS

      Către sindicatele afiliate

      În atenția Doamnei/Domnului președinte

      Stimați colegi,

      Astăzi, 22 iunie 2015, cu începere de la ora 13:00, a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educației și Cercetării Ștințifice, la care au participat din partea M.E.C.S. - domnul secretar de stat Vasile Șalaru, domnul director George Ghelmez, domnul director Adrian Bărbulescu [...]

Vezi mai multe detalii aici

  ...

         Departamentul Comunicare și  Imagine

        Federația „Spiru Haret“ cere MECS să respecte regulile de dialog social       

       Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret“ consideră că ordinul care vine să modifice modalitatea de corectare a lucrărilor de la Bacalaureat nu face altceva decât să incrimineze și mai mult corpul profesoral și să producă haos în organizarea examenului. [...]

 Vezi mai multe detalii aici

...

A apărut oferta de concediu pentru vara 2015

        Membrii Sindicatului "Spiru Haret" Bacău care doresc să achiziționeze bilete pentru concediul din acest an prin intermediul nostru sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. Cererile pentru biletele de concediu vor fi predate de către cei interesați liderului organizației Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din școala în care vă desfășurați activitatea.

Click aici pentru a putea consulta oferta

...

Site-ul Sindicatului "Spiru Haret" Bacău a fost relansat

        După o lungă perioadă de proiectare și realizare, s-a reușit relansarea site-ului oficial al Sindicatului Spiru Haret Bacău. Sperăm că noua variantă să vă fie cât mai folositoare iar în cazul în care aveți sugestii, opinii, comentarii de realizat legate de modul în care site-ul arată și se comportă ori, eventual, de raportat erori, vă rugăm să nu zitați și să ne scieți pe adresa de contact. 

...

logo sindicatul spiru haret bacau

 ...