În atenția liderilor sindicali ai Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din unitățile de învățământ de pe întreg cuprinsul județului Bacău.

Vă rugăm să descărcați, printați și oferiți spre completare, tuturor membrilor Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din unitatea dumneavoastră de învățământ, documentul de mai jos. Tabelul cuprinde un sondaj referitor la încheierea/neîncheierea situației școlare, boicotarea sau nu a examenelor de final de an școlar.

După completare tabelului de către toți membrii noștri de sindicat vă rugăm să îl depuneți la sediu Sindicatului "Spiru Haret" Bacău (vezi antet/contact) sau să îl trimiteți, scanat, pe adresa noastră de email (vezi antet/contact) pentru a fi centralizat. Mulțumim.

referendum 2016

DESCARCĂ SONDAJUL DE AICI

logo sindicatul spiru haret bacau