Au apărut ofertele de concedii pentru anul în curs

Oferta stațiunilor de pe litoral:

• Descarcă de aici oferta pentru Hotel Amiral, Mamaia
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel Best Western Savoy, Mamaia
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel Comandor, Mamaia, cu vedere la lac, și de aici oferta pentru același hotel, cu vedere la mare
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel Malibu, Mamaia
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel Orfeu, Mamaia
  • Descarcă de aici oferta pentru: Hotel Lidia, Venus; Hotel Brândușa, Venus; Hotel Raluca, Venus; Hotel Cerna, Saturn; Hotel Siret 3, Staturn; Hotel Balada, Saturn; Hotel Hora, Saturn; Hotel Sirena, Saturn; Hotel Mureș, Saturn; Hotel Tosca, Saturn; Hotel Semiramis, Saturn; Hotel Atena, Saturn; Hotel Aida, Saturn; Hotel Diana, Eforie Nord; Hotel Venus, Eforie Nord; Hotel Capitol, Eforie Sud; Hotel Gloria, Eforie Sud; Hotel Măgura, Eforie Sud; Hotel Miorița, Neptun

Oferta stațiunilor de la munte:

• Descarcă de aici oferta pentru Hotel Alexandros, Bușteni
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel New Montana, Sinaia
  • Descarcă de aici oferta pentru Hotel Rina Vista, Poiana Brașov

*Descarcă de aici arhiva .rar cu toate ofertele

...

Descarcă de aici programul de dezarhivare, utilizabil pe Windows. Utilizatorii GNU/Linux (Ubuntu, Linux Mint, Debian, openSUSE etc.) trebuie să instaleze "RAR compression/uncompression tool" din Centrul Soft/Magazinul de aplicații.

OBS: *Membrii Sindicatului "Spiru Haret" Bacău care doresc să achiziționeze bilete pentru concediul din acest an prin intermediul nostru sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. Cererile pentru biletele de concediu vor fi predate de către cei interesați liderului organizației Sindicatului "Spiru Haret" Bacău din școala în care vă desfășurați activitatea.
       ** Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele disfuncționalități ale programului de dezarhivare.